23948sdkhjf

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Når Randers Street Food åbner efter nytår, bliver det med otte nøje udvalgte standholdere i den store havebygning, som er godt i gang med at blive gjort klar.

Op imod 80 potentielle lejere har henvendt sig, og folkene bag Randers Street Food har tænkt sig at være kræsne i udvælgelsen af de otte, der får en plads.

- Om de har fem eller 20 restauranter bag sig eller blot en enkelt, betyder ikke noget. Vi kommer til at vælge de bedste og går efter diversiteten. Og vi regner med at holde en slags kokkeprøve her, hvor vi kan smage på, hvad de forskellige kan byde på, siger en af bagmændene, Nicolai Michaelsen, til Randers Amtsavis.

Han peger også på, at den månedlige husleje for en stand er sat til 13.000 kroner i et forsøg på at skille de seriøse fra de useriøse. På den måde slipper Randers Street Food for de henvendelser, "hvor folk tror, at de kan smide 2.000 kroner om måneden og så nøjes med at sætte et par kogeplader op", som Nicolai Michaelsen formulerer det.

Tidligere havde Randers Street Food satset på at åbne lige omkring nytår, men Nicolai Rasmussen og de fem andre indehavere regner nu med at være klar til åbning fredag 7. februar.

Hallen får plads til 150 stole, og på pladsen udenfor er der plads til op imod 700.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11