23948sdkhjf

Sengespecialisten fejrer jubilæum med millionoverskud

Det går godt i Sengespecialisten.

Efter en årrække hvor store investeringer har presset indtjeningen, kan administrerende direktør Martin Amstrup Bang glæde sig over, at regnskabsåret 2018/19 gav et positivt EBIT-resultat på 3,4 millioner kroner.

Det skyldes blandt andet, at omsætningen voksede med hele 29 procent.

- Jeg er rigtig tilfreds med resultatet. På trods af at vi også i seneste regnskabsår har foretaget massive investeringer og blandt andet åbnet tre nye butikker, kan vi alligevel præsentere et overskud for første gang i syv år. Det kan vi blandt andet fordi antallet af kunder er vokset markant, hvilket omsætningsstigningen på 29 procent er et tydeligt
bevis på, fortæller Martin Amstrup Bang.

Succesfuldt samarbejde med Jakob Fuglsang
Han slår fast, at Sengespecialisten gennem de seneste år har fulgt den plan, der er lagt for selskabet.

- Vi har i flere år fulgt en ambitiøs plan om øgede investeringer i IT og butikker, med det formål at gøre det endnu mere attraktivt at handle i Sengespecialisten. Det er de initiativer, der nu for alvor bærer frugt og gør, at vi kan præsentere et overskud. Det betyder rigtig meget. Ikke bare for mig men for alle medarbejdere i virksomheden,
siger Martin Amstrup Bang.

Og han forventer, at de positive takter fortsætter i de kommende år.

- I år har vi fejret 20-års jubilæum, og det var dejligt, at gøre det med et overskud. Nu handler det så om at sikre succes de næste 20 år, og det skal blandt andet ske ved at åbne flere butikker. Pt har vi 27 butikker i Danmark, og vi forventer at åbne yderligere to eller tre i løbet af regnskabsåret, fortæller Martin Amstrup Bang.

Det skal ske samtidig med, at budskabet om vigtigheden af en god nats søvn når ud til endnu flere danskere.

- De fleste mennesker bruger otte timer hvert døgn i deres seng, og derfor er en god seng en afgørende faktor for god livskvalitet. Det budskab har cykelstjernen Jakob Fuglsang blandt andet hjulpet os med at formidle, og det er et samarbejde vi glæder os til at fortsætte, siger Martin Amstrup Bang.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219