23948sdkhjf

B&O-chef forlader posten

B&O er i gang med en større opstrukturering. 

I sidste måned fik koncernen ny administrerende direktør, og han er nu i gang med at sætte sit præg på Struer-virksomheden, der har knoklet med styrtdykkende aktier og tre nedjusteringer på under et år. 

Det betyder blandt andet, at executive vice president og chef for forretningsomådet Brand & Markets John Mollager stopper i B&O.

Det oplyser B&O i en pressemeddelelse.

- John Mollanger har ikke kunnet se sig selv i den nye struktur og i en ny rolle, og han forlader derfor Bang & Olufsen. Jeg vil gerne sige tak til John for hans indsats, siger Kristian Teär i pressemeddelsen.

Samtidig udnævnes Christian Birk til Executive Vice President og medlem af selskabets direktion. Christian Birk har været ansat hos Bang & Olufsen siden 2017, hvor han blandt andet har haft ansvaret for selskabets digitale transformation, online marketingsindsats og arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Nu får han også til opgave at styrke selskabets marketingsindsats.

Tre direktører under sig
Oprydningen betyder også, at B&O styrker indsatsen på koncernens salg. Det får den betydning, at selskabets tre salgsdirektører, der har ansvaret for henholdsvis Europa, Mellemøsten og Afrika, får direkte reference til Kristian Teär. 

- Jeg laver ændringen, da jeg ønsker at være endnu tættere på salgsprocessen og derved bidrage til, at vi får det stærkest mulige salgssetup. Desuden ønsker jeg at være helt tæt på vores partnere og forbrugere, så vi har det rigtige fokus med henblik på at maksimere vores salg og fortsætte vores bestræbelser på at styrke kundeoplevelsen, siger Kristian Teär.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094