23948sdkhjf

Investorer føler sig ført bag lyset: Rebuybaby er gået konkurs

For bare godt et halvt år siden så alt tilsyneladende lyst ud for den nordjyske børnetøjsvirksomhed Rebuybaby. 

Firmaets stifter og direktør, Christian Møller, kunne dengang fortælle om store ambitioner og en omsætning på fire millioner kroner på bare et år. 

Men nu er virksomheden konkurs efter et forløb, hvor to nye investorer, blandt andet Stylepit-medstifter Christian Bjerre Kusk, fik kigget ekstra efter i regnskaberne og konstaterede, at tallene ikke var retvisende. 

Det fortæller Finans

- Det undrede os, at direktøren mente, at der var brug for flere penge. I oktober kiggede vi derfor dybere ned i tallene, og det viste sig, at de regnskabstal og medlemstal, vi havde fået oplyst, desværre var ret langt fra sandheden. Det billede, vi havde fået, havde ingen rod i virkeligheden, forklarer den anden investor Andreas Dirksen.

Nu har firmaet indgivet konkursbegæring, og kurator Klaus Smedegaard Rasmussen forventer, at det ender med, at Rebuybaby lukker helt ned. 

Andreas Dirksen fortæller, at investorgruppen ikke har kunnet komme i kontakt med Christian Møller siden konkursen. 

Firmaet er desuden plaget af dårlige anmeldelser fra vrede kunder på blandt andet Trustpilot, hvor virksomheden for eksempel beskyldes for at blive ved med at trække penge fra opsagte abonnementer. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188