23948sdkhjf

Voksende burgerkæde med nyt minus

Burgerkæden Grillen Burgerbar, der blev etableret i 2013, har for andet år i træk måttet notere sig et underskud på cirka en halv million kroner - i det seneste regnskab er minusset på godt 490.000.

Dermed er Grillen Burgerbar igen på den forkerte side af nul-linjen efter at have leveret årlige overskud omkring den halve million i hvert af sine første fire leveår.

Bag kæden står Grillen Group, som ved udgangen af regnskabsåret - 30. juni - havde otte restauranter. De er placeret i hver deres selskab, men drives med fælles administration fra Grillen Group.

At antallet af restauranter nu er oppe på otte er ifølge ledelsens beretning en del af grunden til det nye underskud.

- Det opgjorte resultat for 2018/19 er negativt påvirket af nyopstartede restauranter i 2018, hedder det således.

De to nyeste restauranter, i Vejle og Herning, åbnede i første halvdel af 2018.

Det fremgår også af regnskabet, at "ændringer i ledelsesteamet er blevet prioriteret med det fokus at styrke og fremtidssikre organisationen, hvilket havde stor negativ indflydelse i 1. halvår i regnskabsåret 2018/19"

2. halvår bærer præg af gode resultater, men gruppens restauranter leverer samlet set et utilfredsstillende resultat for 2018/19, konstaterer ledelsen.

Den forventer i 2019/20 en væsentlig omsætningsfremgang, primært som følge af nye åbninger.

Michael Listov-Raunkjær, som stiftede burgerkæden sammen med brødrene Thomas og Steffen Rasmussen, afhændende i august i år sin andel og forlod selskabet.

Ud over de to burgerbarer i Vejle og Herning har Grillen Burgerbar også adresser i Aalborg, Aarhus og fire i Københavns-området.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126