23948sdkhjf

Fakta donerer mere end en million til hjertesagen

Kunderne i Fakta har i år doneret over 100.000 kr. om måneden til Hjerteforeningen.

Læs også: Coop-topchef klar med stor ændring: Vi er gået for langt

Det er sket, når de donerer deres flaske- og dåsepant til det gode formål ved at trykke på "Hjerteknappen" på flaskeautomaterne.

- Vi startede samarbejdet med Hjerteforeningen tilbage i marts i år, og allerede nu kan vi sende helt nøjagtigt 1.045.920 kroner videre til Hjerteforeningen. Med Hjerteforeningen vil vi gerne udvikle andre aktiviteter og information, der kan styrke Hjerteforeningens vigtige arbejde med at redde liv, siger kædedirektør i Fakta, John Hornbech Christensen.

- Og vi samarbejder også på andre fronter. F.eks. har vi i samarbejde med Hjerteforeningen udgivet et hæfte med opskrifter og tips til at gøre det nemmere og lidt billigere at leve sundere. Men først og fremmest en kæmpe tak til alle vores kunder, siger John Hornbech Christensen.

- Vi er dybt taknemmelige for den økonomiske støtte, Fakta og deres mange kunder yder til vores arbejde. Hvert tryk tæller, for hver en krone gør en stor forskel for vores arbejde og for de knap 500.000 danskere, der lever med en hjerte-kar-sygdom. Vi glæder os til at videreudvikle vores samarbejde i 2020, hvor vi har flere spændende nye ting i støbeskeen, siger administrerende direktør i Hjerteforeningen, Anne Kaltoft. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188