23948sdkhjf

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Et samarbejde med gourmetkokken Wassim Hallal har sendt økologiske pølser fra den sydjyske slagtervirksomhed Slagter Norlyk i Grindsted ind i alle danske Lidl-butikker.

Wassim Hallal har til Lidl udviklet en lang række forskellige fødevarer, som bliver produceret hos lokale producenter, og da indehaverne af Slagter Norlyk, Lars Møller og Ulla Holst Møller hørte om så de et stort samarbejdspotentiale.

- Vi kontaktede Wassim, der straks var med på at udvikle nye, spændende pølser, fortæller Ulla Holst Møller. Hun nævner, at siden samarbejdet gik i gang i begyndelsen af 2019, er der blevet holdt cirka 10 udviklings- og arbejdsmøder med Wassim Hallal, før han var tilfreds med resultaterne og smagsoplevelserne.

Læs også: Coronakrisen trækker privatforbrug mod mere bæredygtighed

- Så nu, efter næsten et års intenst samarbejde, kan vi se resultaterne, som alle parter er begejstrede for, siger Ulla Holst Møller.

Læs også: Masih sagde nej til ingeniørstudiet: Vil til tops i Lidl

Sortimentet af pølser i Lidls kølediske er blevet udvidet med tre nye varianter fra Norlyk. To frankfurtere med svinekød og en med kyllingekød. Alle er økologiske.

Slagter Norlyk har cirka 40 ansatte.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.129