23948sdkhjf

Dårlige anmeldelser strømmer ind: Stor netshop væltet af black friday

Butikken fik 60.000 flere ordrer på black friday, end man havde regnet med.

Det kunne lyde som begyndelsen på en positiv historie, at Proshop under black friday fik mere end dobbelt så mange ordrer som forventet, men konsekvenserne har indtil videre været helt uoverskuelige for butikken. 

Proshop havde regnet med 40.000 ordrer men fik 100.000 på den store handelsdag, der lå d. 29. november - og en del af kunderne har stadig ikke fået deres produkter nu her midt i december, skriver finans.  

Det har ført til sure kunder og dårlige anmeldelser af butikken, og i dag står direktør Ivan Jæger Christiansen selv med ved pakkebordet for at få ordrene ud.

- Helt ærligt; vi blev væltet på black friday. Vi har været for aggressive med priserne, og så har vi ikke haft kapaciteten til det, der kom. Det er i bund og grund dybt beklageligt. Kunderne er vant til, at vi leverer dag til dag, og der er nogle af dem, der har ventet længe nu. Det er sgu for dårligt, siger han til Finans. 

Han fortæller, at selv bestyrelsen og stifteren af virksomheden har været med til at pakke ordrer, og han tilføjer, at planen at få et lager, der fire eller fem gange så stort inden samme tid næste år. 

Kommenter artiklen (1)

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093