23948sdkhjf

Løvens Hule fik skjortesalget til at eksplodere

Torsdag i sidste uge medvirkede skjortefirmaet Barons i DR1's iværksætterprogram Løvens Hule, hvor virksomheden blev tilbudt den største investering i programmets historie. 

Og det fik salget af skjorter på hjemmesiden til at gå fuldstændig amok, fortæller Børsen

Det var en presset Jesper Buch, der forsøgte at købe hele virksomheden, der blev stiftet af Joachim Latocha i 2016, for 15 millioner kroner for at slå den sammen med hans hjertebarn, Shaping New Tomorrow, der producerer de såkaldte "perfekte bukser". 

Barons mener til gengæld at have fundet opskriften på de perfekte skjorter og kunne på den måde være blevet en god tilføjelse til Shaping New Tomorrow, men virksomheden er nu i stedet blevet en konkurrent, da iværksætter Joachim Latocha valgte at afvise Buchs tilbud og acceptere et fra Coolshops Jacob Risgaard i stedet. 

Den historie vakte opsigt og fik salget af skjorter til at eksplodere med en omsætning for mere end en million kroner i timerne efter programmet. 

- At vi ville ramme over en million kroner de første timer før midnat, det havde vi ikke regnet med. Vi havde hørt historien om de her bukser fra Shaping New Tomorrow, men i vores vildeste fantasi havde vi ikke regnet med, at vi ville sælge så mange skjorter på så kort tid, siger Joachim Latocha til Børsen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093