23948sdkhjf

Angrebslystne Naturli’ Foods har kurs mod milliarden

Naturli’ Foods, der de seneste år har oplevet et opsigtsvækkende vækst-boom med sine plantebaserede føde- og drikkevarer, er slet, slet ikke færdig med at vokse.

Nu vil Randers-virksomheden for alvor angribe foodservice-markedet - og inden længe runder omsætningen en milliard, fastslår direktør Henrik Lund i Dansk Handelsblad.

– Vi er ikke en milliard-virksomhed i dag, men inden for tre år omsætter vi på den anden side af milliarden. Uden for enhver tvivl, siger han til bladet.

Om satsningen på foodservice, som i dag leverer under fem procent af Naturli' Foods' omsætning, nævner Henrik Lund, at virksomheden hidtil ikke har været dygtig nok til at lave foodservice-løsninger, men at det er man nu. Samtidig vil Naturli' snart lancere endnu flere frostvarer til foodservice.

Direktøren fortæller til Dansk Handelsblad, at Naturli’ introducerede de første foodservice-løsninger på Anuga-messen i Køln i oktober. Dér tilberedte virksomhedens messefolk biksemad af det ærtebaserede produkt Pipfri til messestandens gæster.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078