23948sdkhjf

Meny-butik vil tilbyde kunderne malk-selv køer

- Jeg er ikke bange for at sprænge konventionerne for at tilbyde mine kunder Danmarks friskeste og mest lokale fødevarer, siger købmand.

Købmand Søren Hansen fra Meny i Horsens er ikke bange for at tænke utraditionelt i forhold til sin forretning, og eftersom butikken ligger lige op af et grønt areal, hvorfor så ikke tilbyde kunderne at malke deres egen ko? 

Det er i hvert fald planen for den erfarne købmand, der blandt andet har kigget nærmere på tidens fødevaretrends som økologi og nærhed i lokalmiljøet, inden han tog beslutningen, om at butiken skulle have køer, skriver Horsens Posten. 

- I kraft af vores beliggenhed så tæt på det store græsareal på Langelinie har vi en unik mulighed for at have køer græssende et stenkast fra butikken. Hvorfor ikke hæve standarden for hvad man forventer i et supermarked, og tilbyde kunderne den friskeste mælk i byen?, siger Søren Hansen. 

Konceptet kræver dog særligt personale, inden det kan føres ud i livet, så nu er planen først og fremmest at oprette en stilling som kodriver til butikken. 

Kommunen er desuden i gang med at undersøge, hvilken afdeling der skal tage sagsbehandle kvægtilladelsen til Meny Horsens. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11