23948sdkhjf

Naturli' er nu også på frostmarkedet

Naturli' Foods med base i Randers er nu også at finde på frostmarkedet. En helt ny serie plantebaserede måltider er netop sendt ud i supermarkedernes frostdiske.

- Det er første gang, vi kommer med grønne fødevarer på frost, men det bliver ikke sidste gang. Vi har en stribe nye produkter på vej i 2020, og efterspørgslen er næsten umættelig. Forbrugerne er helt klar på, at de hver især kan gøre en forskel for naturen, når de åbner munden for at spise, siger Henrik Lund, direktør i Naturli’ Foods, i en pressemeddelelse.

De første plantebaserede Naturli'-produkter på frost er pølser, burgers, schnitzel, pizza og plantebaseret fars samt falafel.

Direktør lavet af is
15. januar markerer Naturli’ de nye, grønne fødevarer med en happening i banegårdscentret i København. Her kan alle komme forbi og smage på nyhederne og hilse på både den rigtige direktør og den frosne direktør.

En is-skulptør vil således skære "en tro kopi af Henrik Lund" ud af en stor isblok.

- Mange forbrugere har et billede af, at fødevarer på frost ikke er helt gode nok. Det er en gammeldags opfattelse, som vi gerne vil være med til at rokke ved. Fødevarer af høj kvalitet, som bliver frosset ned med det samme, har en superfin kvalitet, når de bliver tilberedt. Sådan er det også med vores nye, grønne fødevarer, som vi forventer kommer til at tegne sig for to- eller trecifrede vækstrater hvert år i de næste fem år.

- Vi oplever en eksportvækst på 700 procent for vores øvrige plantebaserede produkter, og vi forventer, at de plantebaserede måltider på frost kommer til at følge samme vækstkurve, siger Henrik Lund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094