23948sdkhjf

Her blev Lagkagehuset kåret til Årets Virksomhed

Lagkagehusets centrale produktion i Brøndby modtager Brøndby Kommunes pris som Årets Virksomhed 2019 for at vise socialt ansvar og hjælpe kommunens ledige borgere med at komme i job.

Det fortæller Brøndby Kommune i en pressemeddelelse. 

Årets prismodtager blev fejret ved en festlig overrækkelse af prisen hos Lagkagehuset bageri og konditori i Priorparken i Brøndby, hvor der hver eneste dag og nat produceres brød og kage til Lagkagehusets mange forretninger.

- Lagkagehusets centrale produktion fortjener stor ros og anerkendelse for deres engagement og sociale ansvar. Jeg er stolt af, at vi kan samarbejde med de lokale virksomheder om at give vores ledige borgere en mulighed for at få fodfæste på arbejdsmarkedet, siger borgmester Kent Magelund.

Kent Magelund pegede i sin tale på Lagkagehusets særlige indsats for at skabe muligheder for personer, der har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

En indsats, hvor Lagkagehuset tager udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger – og derigennem er lykkes med at konvertere en række trænings- og praktikforløb til konkrete jobs og varig beskæftigelse.

- I Lagkagehuset ser vi mangfoldighed som en styrke. Vi tror på, at mennesker med vidt forskellig baggrund har noget at bidrage med på arbejdsmarkedet. Det kan for eksempel være mennesker af anden etnisk oprindelse, mennesker med handicaps, mennsker på tværs af aldersgrupper eller mennesker, der er ramt af sociale omstændigheder, siger David Ekstrøm fra Lagkagehuset.

Tue, som i dag er fastansat i Lagkagehuset efter en virksomhedspraktik, holdt en rørende tale hvor han takkede Brøndby Kommune og Lagkagehuset for at give han mulighed for igen at få fodfæste på arbejdsmarkedet efter en længere periode med forskellige småjobs.

Han blev ledig efter 10 år som kundesupporter, da hans afdeling af en stor teleoperatør lukkede ned.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078