Konkursramt pølseproduktion tæt på at køre igen
Det skriver Bornholms Tidende.
– Der kommer i hvert fald til at gå tre ugers tid, måske lidt mere. Det kan vi ikke gøre hurtigere, hvis vi skal starte helt forfra med at slagte, skære op og producere skinker og pølser, siger Hallegaards grundlægger, Jørgen Christensen, til avisen.
I et kompliceret forløb blev slagtehuset ramt af den konkurs, som restaurant Kadeau begærede mod driftsselskabet i november. Kadeau ejede selv knap 50 procent af driftsselskabet bag den tilhørende gårdbutik og café.
Men nu har en gruppe investorer købt sig ind i et nyt selskab, Hallegaard Pølsemageri, der er ved at gøre det hele klar med Jørgen Christensen som manden med overblikket.
Investorerne er dyrlæge Bente Johansen, advokat Eskil Nielsen, tidligere hospitalsdirektør Kurt Espersen, Torvehal Bornholms ejer, Morten Pedersen, og madproducenten Cofocos grundlægger, August Lund.
Ifølge Bornholms Tidende er det endnu ikke afklaret, hvad Jørgen Christensens titel bliver i det nye Hallegaard. Men det ligger fast, at den han bliver en del af den daglige ledelse sammen med sin kone og Bente Johansen. Og så bliver der ansat folk, efterhånden som der bliver brug for dem, lader Jørgen Christensen forstå.
Originalartikel: https://www.tidende.dk/tidende/seneste-dogns-nyheder/2020/01/21/nye-hallegaard-haaber-snart-have-varer-klar-foerst-handler-slagtehus-poelsemageri/