23948sdkhjf

Koldings køkken-konkurrenter forener kræfterne

I det nordlige Kolding har potentielle køkkenkøbere meget at vælge imellem.

Her kan man i løbet af en ganske kort spadseretur aflægge besøg i hele syv forskellige køkkenforretninger, og nu er de konkurrerende virksomheder klar til at skrue op for samarbejdet med initiativet Kolding Køkkentorv.

Det skriver JydskeVestkysten.

Kolding Køkkentorv består af Svane Køkkenet, Aubo Køkken & Bad, JKE, Designa, Multiform, Kvik og Invita, der alle har adresse på Albuen. Det overordnede mål med samarbejdet er at trække flere kunder til og markedsføre Kolding som en køkkenby.

Ifølge Lars Thomsen fra Invita, som har været med til at starte samarbejdet, er det nemlig temmelig unikt, at forretningerne ligger så tæt. Og han ser en god fidus i at arbejde sammen med konkurrenterne.

– Det er med at få folk udefra til byen, og så er det op til sælgerne at få dem til at vælge deres butik. Hvis kunderne først er i Kolding og kigger på køkken, så har vi jo alle chancen, siger Lars Thomsen til avisen.

Arbejdet med Kolding Køkkentorv begyndte ved årets start, og har indtil videre udmøntet sig i en fælles hjemmeside og en facebookside, ligesom flere af butikkerne er gået sammen om at udvide torsdagsåbningstiden.

Det første fysiske arrangement løber af stablen den 5. marts, hvor Kolding Køkkentorv inviterer på smagsprøver af vin og tapas.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078