23948sdkhjf

Skoringen åbner 10 sneakers-butikker i Danmark

Shoe-d-vision, der står bag Skoringens næsten 200 butikker i Danmark og Norge, satser nu massivt på det populære sneakers-marked.

Skoringens ejer, Shoe-d-vision, satser nu massivt på det voksende marked for sneakers med 21 nye butikker i Danmark og Norge. 

De 10 af butikkerne kommer til at ligge i Danmark, og virksomheden har "mange flere" på tegnebrættet, skriver Shoe-d-vision i en pressemeddelelse. 

At salget af sneakers vokser, bekræfter flere analyser og prognoser, og man mærker det i den grad også hos Danmarks største skokæde, Skoringen, hvor salget af sneakers er kædens klart hurtigst voksende kategori og har været det igennem de seneste år.

Med åbningen af egne Sneax Stores demonstrerer skokæden nu, at man for alvor ønsker fodfæste på det populære sneakers-marked. Med satsningen på sneakers har kæden fået mulighed for at sælge nogle af de mest populære brands og topmodeller.

Ifølge Frank Siim Sørensen, som er administrerende direktør for Skoringen, er åbningen af egne Sneax Stores en del af en vækststrategi, som skal være med til at positionere kæden endnu stærkere.

- Med Sneax Stores tror vi på, at vi rammer godt ind i tidens populære trend og dermed også en større målgruppe. Sneakers bliver kun mere og mere populære og fylder mere og mere, ikke kun i gadebilledet men også på hylderne hos både de traditionelle skoforhandlere, sportsbutikkerne og i online fashion shops. Sneakers appellerer jo til alle aldersgrupper, og det er også klart den hurtigst voksende kategori hos os. Så selvfølgelig skal vi, som Danmarks største skokæde, også være stærke inden for det segment, siger Frank Siim Sørensen.

De 21 nye Sneax Stores er placeret sammen med eksisterende Skoringen-butikker og fungerer som en stor shop in shop med egen identitet og udtryk, og hvoraf de fleste har egen indgang.

Har testet konceptet
Forud for de planlagte SNEAX-åbninger ligger et stort forarbejde, hvor kæden har testet konceptet i to byer, henholdsvis i en af kædens butikker i Roskilde og i Oslo.

Begge steder har tilbagemeldingerne været yderst positive, både fra kunderne, ejerne og personalet.

- Vi har testet Sneax Store konceptet i to butikker over en periode på ca. seks måneder. Både kunderne og vores personale er enormt begejstrede for det nye koncept, og vi kan se, at det tiltrækker mange nye kunder i alle aldre. Sammenholdt med vores salgstal og de markedsanalyser, vi kigger ind i, tror vi på, at vi rammer godt ind i tidens populære trend. Vi håber, kunderne vil tage godt imod den første etape af Sneax Stores, som vi nu ruller ud flere steder i landet. Målet er selvfølgelig mange flere byer, siger Frank Siim Sørensen.

De første af de 10 danske Sneax Stores åbner officielt torsdag den 5. marts.

Efter planen åbner næste etape i løbet af det næste halve år med flere butikker i både Danmark, Norge og på Færøerne.

I Danmark åbner Sneax Store i følgende byer i første etape:

  • Hundige, Waves; Over Bølgen 15 (åbningsdato: 5. marts 2020).
  • Odense C, Vestergade 93 (åbningsdato: 5. marts 2020).
  • Vejle, Bryggen; Søndertorv 4 (åbningsdato: 5. marts 2020).
  • Kolding, Kolding Storcenter; Skovvangen 42 (åbningsdato: 5. marts 2020).
  • Sønderborg, Borgen; Østergade 4 (åbningsdato: 5. marts 2020).
  • Nykøbing Mors, Algade 2 (åbningsdato: 5. marts 2020).
  • Svendborg, Svendborg Bycenter; Voldgade 6 (åbningsdato: 5. marts 2020).
  • Nykøbing Falster, Jernbanegade 12 (åbningsdato: 5. marts 2020).
  • Roskilde, Algade 1 (testbutik siden efteråret 2019).
  • Aarhus, Bruuns Galleri; MP Bruuns Gade 25 (forventet åbning: uge 14).
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094