23948sdkhjf
>

Byggemarked stopper kunderne og får dem til at vaske hænder

Mens detailhandlen i vid udstrækning er lukket ned, holder mange af landets byggemarkeder stadig åbent. Et af dem er XL Byg Centerbyg i Odense, hvor både private og erhvervskunder stadig kan købe materialer.

Læs også: Byggemarkeder oplevede boom, og det fortsætter over sommeren

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge indehaver Helle Friis ville det være endnu et tilbageslag for Danmark, hvis også denne del af handlen lukkede ned og dermed medvirkede til at sætte byggebranchen i stå.

Til avisen fortæller hun, at man i byggemarkedet følger de råd, regeringen er kommet med, og allerede siden sidste torsdag har man opfordret kunderne til at vaske hænder, inden de gik ind i varehuset.

- Siden torsdag har vi haft et skilt, der opfordrede kunderne til at vaske hænder, men der er en del, der bare har kigget på skiltet og er gået videre ind i butikken. Det stopper i dag, fortæller Helle Friis.

Vores medarbejdere har nu fået at vide, at de skal stoppe kunderne ved indgangen og bede dem om at vaske hænder. Så vi stopper alle kunderne. Det gør vi fra i dag og frem til det her slutter, siger Helle Friis, der desuden opfordrer kunderne til at bruge webshoppen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109