23948sdkhjf

Butikker forsøger sig med Facetime og levering under coronakrisen

Mange små erhvervsdrivende må i disse dage tænke i alternative veje for at sikre forretningens overlevelse.

Det gør Christina Eriksen også, der er indehaver af tøjbutikken Laundry i Svendborg. Hun har sendt sine tre ansatte hjem, men driver stadig butikken. Nu kan potentielle kunder ringe til hende over Facetime, hvor hun med sit kamera i hånden viser tøj frem. Hvis kunderne er interesseret, pakker hun varerne og leverer det til døren. Det fortæller hun til Fyens Stiftstidende.

- Så aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg stiller posen ved døren. Så ringer jeg på og går tilbage mod min bil, og så venter jeg indtil varen er hentet, fortæller Christina Eriksen, der er selvstændig og ikke har nogen webshop.

Hun lægger ligeledes billeder af tøj op på Instagram og Facebook, hvor hun selv står model. Christina Eriksen siger til Fyens Stiftstidende, at hun kæmper en kamp for overlevelse. Selvom salget er begrænset, er indehaveren taknemmelig over de folk, der vælger at støtte hende i den svære tid.

En slikbutik på Fyn har også valgt at levere sin varer til døren. Her har ejeren dog valgt at starte en webshop, hvor folk kan bestille sine varer.

Det samme har en frugtavler i lidt udenfor Oure, som nu leverer æbler og pærer, æg, honning og most til det meste af Sydfyn. Interessen var så stor, at indehaverne Jesper Ullemose og Anne-Mette Ullemose til sidst måtte afvise nye bestillinger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079