23948sdkhjf

Søstrene Grene åbner webshop midt i krisen

Søstrene Grene er blevet hårdt ramt af corona-krisen med lukkede butikker og faldende omsætning, men nu åbner kæden sin længe ventede webshop. 

Det havde ellers været godt, hvis kædens planlagte webshop allerede nu havde været oppe i gear, men som situationen ser ud, så er administrerende direktør Mikkel Grene glad for, at man i det mindste har holdt tidsplanen. 

Det fortæller han til Finans

Søstrene Grene har lukket butikker i alle de 15 lande, hvor kæden er repræsenteret, undtagen Sverige, Norge, Finland, Japan og Island, og alle ansatte fra de lukkede butikker er sendt hjem. 

Derudover er omkring 40 medarbejdere sendt hjem fra lageret, og 24 ud af ca. 250 ansatte på hovedkontoret i Aarhus er blevet afskediget. 

Håbet er dog, at den nye webshop kan give vind i sejlene igen. 

- Vi tror, at online kan give os en fin omsætning i en ellers svær tid. Vores lager og distribution er på plads trods coronakrisens udfordringer, så jeg satser på, at det kan lykkes. Netop online er jo sat i søen helt uafhængigt af den aktuelle krise. Målet er, når tingene i verden forhåbentlig snart bliver lysere og bedre, at vi skal have de fysiske butikker og online til at spille sammen. Så det er ikke en ren webshop - men endnu en kanal, der skal spille sammen i vores kontakt med forbrugerne, mener Mikkel Grene. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14