23948sdkhjf

Superbrugs lavede milliondyr renovering og har oplevet stor vækst

Superbrugsen i Strib blev sidste år renoveret for 11 millioner kroner, og det virker til, at det har været alle pengene værd.

Salget er nemlig vokset meget mere end forventet, skriver Fredericia Dagblad.

Forventningen var, at omsætningen skulle stige med 20 procent over de næste par år. Uddeler Morten Sundahl fortæller, at det allerede er blevet overgået.

- Det er jo fantastisk og viser, at vi har gjort det rigtige. Ikke blot har vi fået flere forskellige varer på hylderne, vi har fået en helt anden luftig og indbydende butik, som kunderne føler sig godt til rette i. De har nemmere ved at finde tingene og bliver også længere i butikken, fordi den er mere lys og rar at være i, siger Morten Sundahl til Fredericia Dagblad.

Coronakrisen har tilsyneladende været en god hjælp her. Uddeleren fortæller, at salget af slik, øl, vin og til dels vand er vokset med 50 procent, fordi folk ikke længere har mulighed for at køre over grænsen og handle.

Kolonialvarer har også oplevet en stor stigning, og det kan ifølge Morten Sundahl skyldes, at folk nu har tid til at lave mad fra bunden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109