23948sdkhjf

Zalando introducerer stofmasker og donerer fortjeneste til hjælp imod coronavirus

Zalando introducerer stofmasker som en del af sortimentet i alle 17 markeder og donerer al fortjeneste til humedica for at støtte deres indsats mod COVID-19.

Adskillige europæiske lande og forskningsinstitutioner anbefaler eller påbyder brug af stofmasker i offentligheden for at bremse spredningen af coronavirus. Den efterfølgende efterspørgsel har gjort masker til en mangelvare.

Takket være virksomhedens private label-produktion og et stort netværk af brandpartnere kan Zalando nu tilbyde ikke-medicinske masker, som kan købes fra i dag.

- Vi mener, at alle bør have adgang til en maske. Ved at stille stofmasker til rådighed er folk i stand til at beskytte andre omkring sig, og professionelle medicinske masker kan dedikeres til det sundhedsfaglige personale.

- Det glæder os meget at kunne donere fortjenesten af salget af stofmaskerne til den internationale indsats mod coronavirus via humedica. Med et stort netværk af partnere er humedica i stand til at yde støtte i form af maddonationer, beskyttelsesudstyr og uddannelse til lande, som har særligt brug for hjælp, siger Kate Heiny, bæredygtighedsdirektør hos Zalando.

Zalando vil tilbyde ikke-medicinske masker til priser begyndende ved 8 kroner pr. stk. i forskellige designs, og vil fortsætte med at udvide sortimentet i løbet af de kommende uger.

Maskerne er med til at mindske overførslen af dråber fra vores udåndingsluft, for eksempel når vi hoster, samt skabe øget fokus på social distancering. Maskerne fremstilles via Zalandos private label-produktion og via brands fra Zalandos engrosvirksomhed og partnerprogram.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093