23948sdkhjf

Nethandel: Svensk tjeneste vil levere pakker samme dag i København

Ni ud af 10 pakker, der bliver sendt inden kl 16.30, kommer frem til pakkeboksen samme dag, og der bliver også leveret i weekenden. 

Det lover den svenske leveringstjeneste Instabox, som træder ind på det danske pakkemarked i dag, tirsdag d. 5. maj, skriver Finans.  

I første omgang vil Instabox tilbyde sine tjenester i København, men inden året er omme, skal hele Sjælland og Fyn være med, og i løbet af 2021 er planen, at hele Danmark skal dækkes ind, fortæller Instabox

- Der sker ligesom et trendskifte lige nu. Før var man glad, hvis man kunne få leveret fem dage om ugen, men med øget onlinehandel, er der mange, der gerne vil have leveret i weekenden. Og lige pludseligt kan man rent faktisk få leveret en skjorte, hvis man skal i byen om aftenen, man har købt online samme dag, i stedet for at gå ned i en butik. Det ændrer hele købsmønstret, siger Martin Nørtoft, der er general manager for Instabox i Danmark.

Virksomheden blev stiftet i Sverige i 2015, og i dag har Instabox mere end tredoblet sin omsætning og dækker 85 pct. af Sverige.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156