23948sdkhjf

Massiv vækst i salget af berøringsfri produkter under coronakrisen

Coronakrisen har for alvor sat fokus på danskernes håndhygiejne. Det mærker man hos grossistvirksomheden Brødrene Dahl, der siden krisen har oplevet en fremgang på mere end 50 procent i salget af berøringsfri produkter.

Håndfri armaturer, berøringsfri toiletter og papir- og sæbedispensere går som varmt brød under coronakrisen.

Det skarpe fokus på håndhygiejne har for alvor åbnet danskernes øjne for smittekilder og bakteriespredere,der i særlig grad findes på toiletter og badeværelser.

I mange virksomheder, storcentre, skoler og offentlige institutioner, men også private hjem er man i gang med at udskifte de gammeldags armaturer, toiletter og andet udstyr med berøringsfri alternativer.

Det er en udvikling, landets største grossist på VVS og Vand & Kloak Brødrene Dahl kan aflæse direkte i salgstallene.

I løbet af den seneste måned har virksomheden oplevet en eksplosiv stigning i salget afberøringsfri produkter.

- Det startede lidt før påske, og siden da er salget steget dag for dag. Vi kan nu notere en fremgang på mere end 50 procent inden for berøringsfri produkter. Det er især erhvervsvirksomheder, offentlige institutionerog skoler, der efterspørger berøringsfri vandhaner, toiletter og tilbehør, som ud over hygiejnen også er vand- og energibesparende og dermed bedre for miljøet, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl, Tommy Vestergaard.

Forbrugerne skifter adfærd
Før coronakrisen brød ud, var det primært i nybyggeri, der blev installeret berøringsfri armaturer og toiletter, men nu er man også begyndt at udskifte armaturer, toiletter og sæbe- og papirdispensere i eksisterende byggeri, og det sender efterspørgslen på himmelflugt.

Hos Brødrene Dahl frygter man ikke, at salget vil bremse op, når samfundet vender tilbage til mere normale tilstande - tværtimod. 

-Coronakrisen medførte en brat opbremsning af vores samfund og dermed hverdagen, og jeg tror, at vi alle sammen er begyndt at tænke langt mere på vores adfærd og vaner. Vi er blevet opmærksomme på håndhygiejneog smittekilder som dørhåndtag, vandhaner og toiletter. Derfor er det min klare overbevisning, at den adfærdsændring, vi har oplevet, er kommet for at blive. Den vil i første omgang få indflydelse på indretningen af vores arbejdspladser, skoler mv., men senere også i private hjem, hvor de berøringsfri løsninger vil blive mere og mere udbredte hurtigere end før coronakrisen, siger Tommy Vestergaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141