23948sdkhjf

7-Eleven indgår landsdækkende samarbejde med Too Good To Go

Fra og med i dag kan man købe lykkeposer med overskudsmad i 7-Eleven-butikker over hele landet.

Mens Corona har sat det meste af landet i stå, har der været godt gang i hjulene hos både Too Good To Go og 7-Eleven.

De to parter har brugt de seneste uger på at oprette samtlige 7-Eleven-butikker i Too Good To Go-appen, og dermed kan man fra i dag "redde lykkeposer" med overskudsvarer i 7-Eleven-butikker over hele landet, fortæller Too Good To Go i en pressemeddelelse. 

Det landsdækkende samarbejde bliver skudt i gang efter en testperiode i udvalgte 7-Eleven-butikker på DSB-stationer.

En testperiode, der ifølge Maria Gervig, commercial director hos 7-Eleven, er gået over al forventning.

- Bekæmpelse af madspild har meget høj prioritet hos 7-Eleven. Det er ganske enkelt meningsløst at smide god mad ud set ud fra både sociale, miljømæssige og økonomiske betragtninger. Derfor er vi meget glade for, at vi har fundet en løsning, der kommer alle til gode. Vores kunder får en virkelig god deal, mindre spild er penge sparet, og vi giver miljøet en hjælpende hånd. Særligt sidstnævnte har stor betydning for os, og derfor føles det ekstra godt, at vi nu også på denne front kan føle stolthed over at afhjælpe et miljøproblem, siger Maria Gervig

 I testperioden er der blevet reddet lige knap 24.000 lykkeposer med overskudsvarer. Det er 60 ton sparet CO2e, hvilket svarer til 262 flyveture fra København til London.

Landechef for Too Good To Go i Danmark, Heidi Boye, er derfor meget begejstret over, at samarbejdet nu fortsætter på fuld styrke.

- 7-Elevens lykkeposer har været særdeles populære blandt vores brugere i de butikker, hvor vi har testet konceptet. Så vi er selvfølgelig meget glade for, at vi nu kan give hele landet mulighed for at bekæmpe madspild på en sjov måde. Når så mange butikker går sammen, flytter det virkelig noget i det store madspildsregnskab, så 7-Eleven kan være super stolte af indsatsen, siger Heidi Boye, landechef for Too Good To Go i Danmark.

Lykkeposerne vil være tilgængelige i 7-Eleven-butikker i både byerne, på tankstationer og på togstationer - dog ikke i de små perronbutikker.

Alle butikker kommer til at tilbyde to forskellige slags lykkeposer: En pose med bagværk og en pose med blandede varer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096