23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Krydderurter dyrket i butikken hitter - nu får alle Irma'er egen køkkenhave

Irma på Østerport tog i november første "spadestik" til produktion af krydderurter direkte i butikken.

Siden blev de vertikale urbane haver udvidet til 35 butikker, og fra denne uge er samtlige 69 butikker i Irma-kæden selvforsynende med basilikum, persille, koriander osv.

- Det er blevet så stor en succes, fordi det kombinerer bedre smag, friskhed og bæredygtighed – samtidig med at produktionen er så tæt på forbrugerne som muligt, siger Irmas direktør, Søren Steffensen, i en pressemeddelelse fra Coop.

Producenten er tyske Infarm, som nu har etableret sine første produktionsfaciliteter i Høje Taastrup.

Herfra vil de producere de friske krudderurter, dels til de mindste Irma-butikker, der ikke har egne anlæg i butikken, dels for at supplere alle øvrige butikker, når de ikke selv kan producere nok til at følge med efterspørgslen. Infarms specialister vil besøge Irma i det centrale København på cykler for at tilse og høste krydderierne.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.177