23948sdkhjf

Jensens Bøfhus med plus for første gang i årevis

Efter en stribe voldsomme millionunderskud landede restaurantkæden Jensens Bøfhus i 2019 sit første driftsoverskud i seks år. Det blev på 26 millioner kroner, og før skat var der et overskud på 10 millioner kroner.

Det skriver fyens.dk, som også fortæller, at bøfkoncernen af bank og ejere har fået stillet penge til rådighed, så den kan komme gennem coronakrisen: Nykredit Bank har åbnet for større lån, og aktionærerne har lånt virksomheden 10 millioner kroner, fremgår det af ledelsens beretning i regnskabet.

- Siden det blev skrevet, har vi åbnet restauranterne, og det gør mig mere optimistisk, så jeg er helt sikker på, at vi er i stand til at klare os igennem året, siger administrerende direktør Anders Nikolaisen til fyens.dk.

Koncernens omsætning faldt sidste år fra 481 til 472 millioner kroner, ikke mindst fordi fire restauranter blev lukket. Der nu 28 tilbage - 21 i Danmark, 6 i Sverige og 1 i Norge.

Jensens Bøfhus og de øvrige aktiviteter i Jensens Food Group blev i efteråret 2018 overtaget af otte fynske rigmænd, der købte stifter Palle Skov Jensen helt ud af hans livsværk.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125