23948sdkhjf

Hotelgigant forlænger aftale med leverandør til køkkenerne

Dagrofa Foodservice har forlænget sit samarbejde med Scandic Hotels og indgået en treårig aftale til en værdi af 100 mio. kr. årligt. Det oplyser foodserviceselskabet i en pressemeddelelse.

- Der er tale om en stor og vigtig kontrakt, der viser, at Dagrofa Foodservice er en stærk aktør på markedet. Vi har formået at videreudvikle samarbejdet med en af vores store samarbejdspartnere, og det viser, at vores kunder ser en stor værdi i vores unikke kompetencer og evne til at tilpasse os kundens behov løbende. Det er jeg både tilfreds med og stolt af. Jeg ser meget frem til at fortsætte og udvikle vores kommende samarbejde yderligere, siger Dagrofa Foodservices adm. direktør, Peter Bruun, i pressemeddelelsen.

Den nye aftale gælder fra 1. januar 2021 og betyder, at Dagrofa Foodservice fortsætter som primær leverandør af spise- og drikkevarer samt non-food til hotelkædens køkkener.

- I Scandic sætter vi en ære i hele tiden at udvikle og innovere, så vi bliver endnu stærkere på kvalitetsoplevelser i vores restauranter til glæde for vores gæster. Derfor skubber vi konstant til vores leverandører og forventer også at blive skubbet til af samme, siger Karsten Felvang Nielsen, Scandics Food & Beverage-direktør, og fortsætter:

- Det er afgørende for os, at vi kan tilbyde vores gæster bæredygtige råvarer af den højeste kvalitet. Den ambition realiseres igennem samarbejdet med Dagrofa Foodservice, hvorfor vi er rigtig glade for at have forlænget aftalen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094