23948sdkhjf

20-årig bliver restaurantchef hos hurtigtvoksende burgerkæde

Burgerkæden The Burger Concept åbnede fredag sin sjette restaurant - den ligger i indkøbscentret Bytorv Horsens midt i Horsens, og den er med 120 siddepladser kædens hidtil største.

Bag The Burger Concept står brødrene Simon og Morten Jakobsen, henholdsvis 30 og 32 år, og de har haft fart på, siden de for tre år siden åbnede deres første restaurant i Egå ved Aarhus. Siden da har de udvidet med afdelinger i Viborg, Silkeborg, Holstebro. Odense og nu altså også i Horsens.

Den nye restaurant har fået 20-årige Else Marie Haurum Vittrup som restaurantchef, og hun har 15-20 hel- og deltidsansatte til at hjælpe sig, skriver Horsens Folkeblad. Hun kommer med erfaring fra blandt andet McDonald's.

- Vi har ønsket at lave en burger-restaurant, hvor alle kan være med. Typisk løber en burger-menu med pommes frites op i 80-100 kroner. Hos os er prisen 39 kroner, nævner Simon Jakobsen ifølge folkebladet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141