23948sdkhjf

Nicklas fra Hobro bliver årets elev i Føtex

Hvert år starter 1000 elever i Salling Groups butikker landet over.

For at blive elev, skal man ifølge koncernens hjemmeside have ”engagement, ambitioner, drive, holdånd og godt humør”. Og det er kriterier, som 22-årige Nicklas Møller Jensen, management trainee i Føtex Hobro, må siges at opfylde. 

I år modtager han prisen som årets elev og vinder dermed over 250 andre kandidater, i kæden, fortæller Føtex i en pressemeddelelse.

At Nicklas er løbet med sejren, skyldes især hans høje arbejdsmoral og hans evne til at yde en særlig service. Det fortæller varehuschef i Føtex Hobro, Lars Lind.

- Nicklas er en fantastisk elev. Han har en klar plan for sin fremtid, og det mærker man tydeligt, når han struktureret og ambitiøst går til sine opgaver. Han yder en service ud over det sædvanlige over for både kunder og kollegaer og bidrager dermed til det gode arbejdsmiljø i varehuset. Derfor er jeg ikke overrasket over, at han løber med titlen som årets elev, fortæller varehuschef Lars Lind.

Sammen med æren vinder Nicklas Møller Jensen et rejsegavekort på 10.000 kr.

Drømmer om at blive varehuschef
Nicklas Møller Jensen har været ansat i føtex Hobro, siden han var 15 år. I efteråret 2018 blev han så optaget som elev i varehuset, hvor han allerede har fået et stort ansvar.

Nicklas er eksempelvis blevet ansvarlig for vinafdelingen, hvor han blandt andet har igangsat en omstrukturering af hele vinlageret. I 2020 har det betydet en øget vækst på 2,6 procent samt et fald i udsmidning på 32,6 procent. 

Derudover har han i sin fritid afholdt vinsmagninger for beboerne i Hobro for at sprede kendskabet til butikkens vine. Til trods for sit store engagement, havde han dog ikke regnet med, at han ville modtage prisen som årets elev:

- Jeg er så ubeskriveligt glad, at det næsten ikke er til at være på arbejde i dag. Det er en oplevelse, man kan mærke helt ned i maven. Selvom jeg håbede, at det ville blive mig, så havde jeg ikke regnet med det, fortalte Nicklas Møller Jensen lige efter overrækkelsen.

Efter sin elevperiode, har Nicklas Møller Jensen planlagt at forsætte på en HD og en master, så han kan komme nærmere drømmen om at blive varehuschef eller regionschef.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125