23948sdkhjf

Byggecenter fylder 100 år i en corona-tid: Klar med branchens første virtuelle messe

Trælast og byggecentervirksomhed Johannes Fog A/S åbner dørene til Danmarks første virtuelle håndværker-messe med introduktion af branchens nyeste produkter og gode tilbud
I mange år har foråret været højsæson for byggebranchens mange messer, hvor de professionelle kunder samles om årets nye produkter og de gode tilbud. Det blev dog sat på pause, da Danmark tilbage i marts lukkede ned på grund af corona-situationen. Dette gjaldt også for Fog, der ellers havde lagt stort an for at markere virksomhedens 100-års jubilæum med flere store messer henover foråret.

Derfor åbner Fog den 18. juni dørene til Danmarks første virtuelle messe, der vil bære præg af de klassiske messetilbud og hvor 54 leverandører vil fremvise deres nyeste produkter.

- 2020 har indtil nu for hele byggebranchen været et turbulent år. Men for Fog har det også været et helt specielt år, hvor vi skulle markere vores 100-års jubilæum ved forårsmesserne. Salgs- og marketingsafdelingerne har været kreative og skabt en virtuel messe hvor vi alligevel kan fejre 100-års jubilæum med de professionelle kunder og vise dem de nye produkter med gode tilbud i ugen omkring den 18. juni. Vi håber den der vil blive taget godt imod den virtuelle messe som vi ser frem til at åbne for kunderne, siger adm. direktør for Fog, Carsten Ludvig

Fra internetvindue til bilvindue
Den virtuelle messe i Fog består af to dele. Ét samlet virtuelt rum hvor alle 54 leverandører har deres egen stand. Her har de fri mulighed for at præsentere deres produkter. Det virtuelle messecenter suppleres af et omfattende drive-in setup i alle Fog forretningerne rundt om i hele Nordsjælland og ved Vordingborg, hvor man kan køre forbi for at hente sine varer og få en burger og en sodavand med til hjemturen.

- På mange måder er alt, som det plejer. Den største forskel er, at i år foregår det mest virtuelt og med onlinesalg. Der arbejdes med at få de sidste detaljer på plads, og målet er at leve op til den klassiske messeoplevelse med alt, hvad det indebærer af nye produkter, vidensdeling, gode priser og forplejning, siger Carsten Ludvig.

Fog har Trælast & Byggecenter forretninger Lyngby, Farum, Fredensborg, Helsinge, Herlev, Hørsholm, Kvistgård, Vordingborg og Ølstykke. Bolig & Designhuset i Lyngby er ikke en del af den virtuelle messe.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094