23948sdkhjf

Zizzi-ejer vil lukke butikker

Administrerende direktør for Ball Group, der blandt andet ejer modekæden Zizzi, planlægger at lukke hver tiende ud af koncernens i alt 110 butikker - og han forudser, at det tal inden længe kan øges til hver femte. 

Læs også: Salling tredobler onlinesalg og ansætter ny chef for nethandel

Det skriver Børsen. 

Udviklingen kommer an på væksten inden for onlinehandel og på resultatet af de forhandlinger, som lige nu foregår mellem butikkerne og deres udlejere. 

Der er dog slet ikke tale om, at Ball Group vil afvikle samtlige af Zizzi-kædens 40 butikker, for en butik kan sagtens være en billig løsning under de rette omstændigheder, tilføjer han. 

- Vi skal optimere vores butiksnet, så vi hele tiden sikrer, at vi har de rigtige  beliggenheder og måske større butikker. Der vil ske forandringer, eksempelvis, hvis Bestseller, H&M eller andre lukker butikker i et butikscenter, og antallet af kunder dér så falder. Og sammenlignet med onlinesalg, der stiller store krav til logistik, har store omkostninger til returvarer osv., kan butikker være en relativ billig måde at nå kunder på, forklarer han. 

Han fortæller, at Ball Group i fjor oplevede en fremgang i onlinesalget på 60 procent. 

Ball har først og fremmest fokuseret på Zizzi-kæden, siden den daværende ejer, Axcel, for fire år siden solgte sine andre tøjbrands fra

Kommenter på artiklen (2)
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.078