23948sdkhjf
>

Skal skære en milliard om året: Indkøbsdirektør svinger sparekniven endnu mere hos Danish Crown

Hos Danish Crown er det lykkedes indkøbsdirektør Lars Feldskou at hente en halv milliard kroner om året i besparelser, siden han fik opgaven i 2017. Og nu vil Danish Crown spare endnu mere på sine indkøb, der årligt løber op i omkring 10 milliarder kroner på næsten alt andet end råvaren kød.

Det skriver Børsen, som fortæller, at barren nu er sat op til årlige besparelser på 1,2 milliarder kroner i forhold til 2016. Indkøbsdirektøren skal levere den årlige milliardbesparelse senest i 2025.

- Det skal vi nå, og aftales en forbedret kvalitet af det, vi køber ind, med leverandørerne, ser vi bare det som en gevinst oveni. Men man skal lige huske, at de lavthængende frugter nu er plukket, så der kræves en større indsats for at nå de næste. Til gengæld er det typisk sådan, at jo mere komplekst, jo flere penge er der at hente, siger Lars Feldskou til Børsen.

Han mener, at han nu har "en velsmurt maskine", der kan styre indkøb af alt fra knive, arbejdstøj og papemballage til kødbakker og kontormøbler.

Ifølge avisen havde Lars Feldskou da han begyndte i 2017 en idé om, at antallet på omkring 10.000 leverandører skulle halveres. Men sidste år havde Danish Crown cirka 12.500 større og især mindre leverandører.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094