23948sdkhjf

Nyt samarbejde mellem Netto og Too Good To Go skal redde i tonsvis af mad

Hele 519 Netto-butikker vil fra i dag tilbyde lykkeposer med overskudsvarer.

Efter en kort testperiode er Netto nu klar til at introducere Too Good To Go-lykkeposer i samtlige 519 danske Netto-butikker.

Netto har de seneste uger afprøvet konceptet i udvalgte forretninger på Østerbro i København, og det er gået så godt, at forbrugere over hele landet nu får adgang til fem forskellige typer lykkeposer med overskudsvarer:

Målet er 840.000 solgte lykkeposer årligt og en halvering af madspildet i 2030, fortæller Too Good to Go i en pressemeddelelse. 

Netto forventer at udbyde i gennemsnit 4,5 lykkepose om dagen pr. butik, hvilket alt i alt løber op i lidt over 840.000 lykkeposer om året, hvilket igen rundt regnet svarer til, at ca. 840 ton mad vil blive reddet fra skraldespanden.

Tiltaget forventes dermed at bidrage betydeligt til at indfri Nettos mål om, at kædens samlede madspild skal halveres inden for de næste 10 år.

- I Netto har vi i en årrække arbejdet målrettet på at reducere madspild. Helt konkret vil vi halvere vores madspild inden 2030, og her bliver det nye samarbejde med Too Good To Go et vigtigt initiativ. Igennem hele testperioden har kunderne haft en stor interesse for samarbejdet og tydeligt vist, at det her var en løsning, hvor vi sammen kan arbejde på at løse et fælles problem. Derfor har vi også valgt at lancere konceptet i samtlige 519 butikker på én gang, så hele Danmark kan være med, siger Michael Løve, CEO for Netto.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.079