23948sdkhjf

Biltema får ny logistikpartner

En enorm aftale om international spedition er indgået mellem detailkæden Biltema og den tyske logistikekspert DB Schenker. Samarbejdet medfører forbedret logistik og dermed lavere omkostninger og mindre klimabelastning.

Biltema, der forhandler produkter og tilbehør til biler, byggeri, fritid, både og meget mere, har valgt DB Schenker som koncernens nye logistikpartner efter en omfattende evalueringen af potentielle speditionsvirksomheder.

Ifølge koncernchefen i Biltema, Knut R. Svenningsen, fortsætter virksomhedens solide vækst, og Biltema har i dag en meget stærk position på det nordiske marked. For at optimere transporten og få en mere klimavenlig løsning har detailgiganten set sig om i markedet efter en ny logistikpartner.

Biltema samarbejdede indtil nu med virksomheden Agility.

Moderne logistiksystemer
– For at vi kan fortsætte vores vækst og udvikling, har vi brug for en partner, der kan levere digitalt moderne logistiksystemer og er i stand til at holde trit med vores udbud og efterspørgsel, fortsætter Knut R. Svenningsen.

- Det opfylder DB Schenker. De opfylder samtidig vores behov i forhold til korrekt håndtering af vores massive godsmængde under transport – hvilket yderligere reducerer vores miljøpåvirkning ved at skære ned på antallet af ture.

Udvikle os sammen
DB Schenker er klar til at komme i gang med det nye samarbejde.

– Vi er stolte af at komme ind som partner for Biltemas globale transport. Vi ser nu frem til et langsigtet samarbejde, hvor vi sammen kan fortsætte med at udvikle logistik og reducere miljøpåvirkningen. Sammen med Biltema vil vi fokusere på de digitale løsninger og løbende udvikle vores del af Biltemas forsyningskæde, siger Mats Grundius, der er Head of Cluster Sweden, Danmark and Island i DB Schenker.

Det moderniserede supply chain-system sikrer effektivitet og en mere miljøvenlig transport, der nedbringer Biltemas omkostninger til søfragt med 50 procent.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095