23948sdkhjf

Coop laver landsdækkende indsamling til Røde Kors ferielejre

Alle har brug for ferie og et pusterum fra hverdagen. Men for en stor gruppe udsatte børn i Danmark, er ferie ikke en del af sommerens planer.

Familierne har hverken råd eller overskud til de ferieoplevelser, vi andre kan glæde os til, og børnene får derfor ikke den tiltrængte pause fra hverdagens problemer. 

Derfor indleder Coop nu en landsdækkende indsamling i ca. 1000 butikker i SuperBrugsen, Kvickly, Fakta og Dagli'Brugsen til fordel for Dansk Røde Kors' sommerlejre for sårbare familier, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

- Sommerlejrene er lyspunkter for disse familier, men Coronakrisen har gjort det vanskeligere og dyrere for os at afholde lejrene i år, p.g.a. mange af de nye sikkerhedskrav. Støtten fra Coops kunder hjælper os med at sende familier på ferielejr til sommer, og det er vi meget taknemmelige for, siger Marie-Louise Gotholdt, chef for national afdeling i Røde Kors.

Røde Kors' ferielejre har eksisteret i 15 år og byder hvert år sårbare familier velkomne i perioden fra juli til og med efterårsferien. 

- Indsamlingen er en fortsættelse af vores tætte samarbejde med Røde Kors, hvor vi i fællesskab rækker ud til danskerne, så vi sammen kan hjælpe både nødlidende rundt omkring i verden og danskere i hele landet, som er ramt af livet, siger CSR-direktør i Coop, Signe D. Frese.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.158