23948sdkhjf
>

Nu vil Easyfood også sælge til private og levere direkte til hoveddøren

Brødfabrikken Easyfood i Kolding er i gang med at teste et nyt forretningsben: Salg til private, der såldes kan få eksempelvis kanelsnegle og pølsehorn leveret direkte til døren.

Det skriver JydskeVestkysten.

I forbindelse med coronakrisen dalede Easyfoods salg til ikke mindst caféer og kaffebarer voldsomt, og det har ifølge Easyfood-direktør Flemming Paasch vist, at virksomheden er sårbar, når den kun har salg til business-markedet.

Læs også: Easyfood fortsætter væksten både her og der

- Da coronakrisen ramte, delte vi virksomheden i to hold. Det defensive, der kiggede på driften, og et offensivt, der skulle se på nye muligheder. Det her er en idé fra den offensive del. Pludselig var kunderne jo væk, siger Flemming Paasch til avisen.

Easyfood tester i disse dage en løsning, hvor private kan bestille blandt andet en "sommerferiekasse" med kager eller selv blande en kasse med brødprodukter. Kasserne skal de nye kunder selv hente på fabrikken i Kolding, men om nogle måneder satser Easyfood på at tilbyde brødkasser, der bliver leveret direkte til døren over hele landet, skriver JydskeVestkysten.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.097