23948sdkhjf

25-årig midtjyde sælger møbler og antikviteter til hele verden

25-årige Benjamin Jensen fra Engesvang har kastet sin kærlighed på antikviteter og retromøbler, som han lever af at sælge til kunder fra hele verden.

Læs også: Magasin lancerer nyt onlineunivers

Det skriver TV Midtvest.

Som hans bedsteforældre og onkel før ham, har Benjamin Jensen gjort de gamle møbler til sin levevej. Hans forretning Antik og Design Compagniet er for nylig flyttet til større rammer i en lagerhal i Ikast på 1100 kvadratmeter.

Han har, trods sin unge alder, allerede 10 års erfaring med salg af gamle ting. Dengang blev teenageværelset fyldt op med kasser, pakket og klar til næste loppemarked.

- Min mor var glad for det, da jeg kom og sagde, at jeg flyttede, og jeg så flyttede ud i et større lager, siger Benjamin Jensen til TV Midtvest.

Nu om dage udgør sociale medier det primære blikfang for hans varer, og Benjamin Jensen sælger til kunder over hele verden – fra så fjerne egne som Kina og USA.

Selvom lageret ligger i Ikast, er en stor del af Benjamin Jensens kunder fra København; faktisk op mod hver tredje, og derfor fylder han gerne bilen op og tager turen med varer til hovedstaden.

Kilde: TV Midtvest

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.13