23948sdkhjf

Jysk Møbelfabrik lancerer ny webshop

Den herningensiske virksomhed Jysk Møbelfabrik har lanceret en ny webshop for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra såvel privat- som erhvervskunder.

- Den gamle webshop var ikke helt så godt gearet til privatkunder, og flere kunder var i tvivl, om de kunne købe privat. Den tvivl kommer vi på forkant med nu, og den nye webshop kommer til at have stor fokus på brugervenligheden, forklarer Mads Berg Rønde, salgskonsulent ved Jysk Møbelfabrik, i en pressemeddelelse.

Forbedret oplevelse for kunder og medarbejdere

Udover at den nye webshop kommer til at lette navigationen for kunderne, så betyder det også en mere struktureret arbejdsgang for medarbejderne hos Jysk Møbelfabrik.

- Med det nye set up åbner vi på den ene side meget mere op for det private marked, samtidig med at vi også kan koncentrere os om at skabe skræddersyede løsninger på erhverv og udnytte vores ressourcer bedre. Det skal meget gerne blive lettere for de private kunder blot at "lægge i kurv" uden at tage fat i sælgerne først - og sælgerne kan så fokusere på erhvervskunderne, lyder det fra Mads Berg Rønde.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.128