23948sdkhjf

Centerforening har hyret advokat, som kalder Netto-finte ulovlig

Salling Group har forsøgt at få lov til at etablere en Netto i Søndervig. Den skulle ligge ved Nyhavn og den kommende omfartsvej, men anerkendt advokatfirma erklærer det ulovligt.

Det skriver Ringkøbing-Skjern Dagblad.  

Kromann Reumert er blevet hyret af Søndervig Centerforening til at se på, om Salling Group har lov til at bygge en ny butik på placeringen. Området er i lokalplanen udlagt som et boligområde, men en rådgiver fra dagligvarekoncernen har skitseret for byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvordan man med to lokalplaner for samme område kan gøre det tilgængeligt for centerformål.

Den finte kalder både juristerne i kommunen for ulovlig og nu også centerforeningens advokat. Det er formand for Søndervig Centerforening, René Lagoni, godt tilfreds med.

- Vi har på ingen måde brug for at Søndervig får to bymidter. Men det vil ske, hvis Nyhavn ender som butiksområde. Samtidig er vi bange for, at vi kommer til at stå uden parkeringspladser i Søndervig, mens sagen kører. Det vil være en katastrofe, siger René Lagoni, der er bange for, at to bymidter vil betyde tabt omsætning.

Byrådet skal forholde sig til sagen tirsdag aften.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094