23948sdkhjf

Shoppingcenter lancerer app: De loyale kunder bliver belønnet

SlotsArkaderne tilbyder en ny app fra 1. september, som har til formål at forbedre indkøbsoplevelsen.

Shoppingcentret i Hillerød vil tættere på kunderne, og det vil de gøre med den kommende app, som skal kombinere den fysiske og digitale indkøbsoplevelse. Det skriver centeret i en pressemeddelelse ifølge Hillerød Posten.

Det er ifølge Marketing Manager Nanna Sofie Madsen en måde at byde teknologien velkommen i den analoge verden. I appen kan kunderne blandt andet vælge, hvilke butikker de ønsker tilbud fra.

- For SlotsArkaderne handler det om at skabe værdi for kunderne og give dem en god oplevelse - uanset om de er hjemme i stuerne eller besøger centret: De loyale kunder bliver også belønnet. Hver gang man besøger centret, får man nemlig ti point, som kan bruges til at indløse lækre præmier eller rabatter i vores butikker, siger Nanna Sofie Madsen.

Kunderne kan i appen også holde sig opdateret på, hvilke aktiviteter der kommer til at foregår i shoppingcentret.

SlotsArkaderne følger tendensen i branchen

Når kunderne får særlige tilbud som faste brugere af centret, skriver det sig ind i udvikling, som foregår i detailhandlen.

Coop har netop videreudviklet deres loyalitetsprogram i form af det nye Coop Prime. Her får man også gaver og bonusser. Det er med den betingelse, at man overfører et fast beløb til en personlig indkøbskonto hos Coop. Hos SlotsArkaderne er det kun nødvendigt at handle i centeret for at modtage bonusser og tilbud.

Da Coop lancerede sit nye loyalitetsprogram, blev det mistænkt for læne sig op af Amazons forretningsmodel, hvor man også får en masse fordele ved at være medlem. Denne forbindelse afviste digital direktør i Coop overfor Avisen Danmark.

- Det har ikke noget at gøre med Amazon Prime. Men du får nogle prima fordele, og jo mere loyal, du er over os, jo mere loyale er vi over for dig, siger han til avisen Danmark.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094