23948sdkhjf

Kvickly åbner nyt varehus i Silkeborg

For første gang i fire år er Kvickly på vej med et helt nyt varehus.

Læs også: Coop åbner ny onlinebutik

Det åbner i Silkeborg, enten i slutningen af 2021 eller begyndelsen af 2022.

Coop etablerer et 3.500 kvm. stort topmoderne Kvickly på Viborgvej i Silkeborg, hvor Sand Jensen Automobiler i dag har til huse.

Den erstatter den Kvickly, der i dag er på Søtorvet i Silkeborg. Her vil der i stedet blive bygget en helt ny SuperBrugsen på 2000 kvm.

- Vi er meget glade for, at det er lykkes at finde en rigtig god placering til Kvickly i Silkeborg. Området er i vækst og vi forventer, at det fortsat vil vokse de kommende år, hvor der tillige investeres meget i byudvikling. Kunderne i Silkeborg har været glade for Kvickly og i de nye rammer kommer vi til at kunne tilbyde vores nyeste og bedste elementer, siger konst. kædedirektør for Kvickly, Torben B. Andersen, i en pressemeddelelse.

Læs også: Nu skal store butikker have opsynspersonale for at undgå coronakø

Afgørende for beslutningen har været kommunens planlagte vejprojekt, hvor Viborgvej og Nordre Ringvej kobles sammen i et nyt stort lyskryds. Dermed bliver placeringen central og varehuset nemt at komme til med ca. 180 lettilgængelige parkeringspladser.

Der bliver i første fase i alt 6.700 kvm, hvoraf Kvickly altså står for hovedparten. I forområdet til Kvickly vil der blive etableret et ca. 100 kvm. stort apoteksudsalg. Foran vil der komme et OK tankanlæg med vaskehal.

Inden for meget kort tid forventer Kvickly at kunne offentliggøre navnet på, hvem der bliver varehuschef i den kommende Kvickly Silkeborg.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141