23948sdkhjf

Lars Larsen Group sælger ud: Dropper tøjet efter 25 år

I næsten 25 år, har Lars Larsen Group været ejer af den silkeborgensiske virksomhed Backtee, der sælger golftøj og golfudstyr over hele verden.

Men fra efteråret 2020 er det slut. Lars Larsen Group overdrager således ejerskabet til direktør Thomas Knudsen.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

- Jeg har mod på at prøve at stå på egne ben, og jeg mener, at virksomheden er godt rustet til det lige nu. På trods af udfordringerne med coronavirus, oplever Backtee fremgang indenfor flere forretningsområder, og jeg er ikke i tvivl om, at vi har lavet en bæredygtig strategi for fremtiden, siger Thomas Knudsen.

Han understreger, at det fra begyndelsen af processen med at skabe en ny ejerstruktur har været vigtigt, at alle parter kunne gå videre med et smil på læben, og det er tilfældet med den valgte løsning.

Ny strategi

På vegne af Lars Larsen Group begrunder bestyrelsesformand Jacob Brunsborg beslutningen med, at ejerskabet af Backtee ikke passer ind i den fremtidige strategi for den familieejede koncern.

- Vi er i gang med et stort arbejde, hvor vi kigger på, hvor Lars Larsen Group skal være en del af det aktive ejerskab i fremtiden, og her er vi nået til, at den bedste løsning for alle parter er, at Thomas Knudsen overtager ejerskabet af Backtee, siger Jacob Brunsborg.

Det ændrer dog ikke ved, at han håber på succes for Backtee i de kommende år.

- Ligesom min far har jeg jo været involveret i virksomheden i mange år, og jeg ønsker derfor Backtee, Thomas Knudsen og medarbejderne held og lykke med den fremtidige drift af virksomheden. Jeg vil bestemt følge med i, hvordan det går, også selv om Lars Larsen Group ikke fremover vil være ejer af virksomheden, siger Jacob Brunsborg.

Hverken Lars Larsen Group eller Backtee ønsker at oplyse yderligere om de finansielle vilkår for overdragelsen af ejerskabet

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093