23948sdkhjf

Nyt om navne: Bygma henter ny chef for klima og bæredygtighed

Elnaz Ehsani, der er civilingeniør med speciale i energi og indeklima fra DTU, skal fremover være med til at drive den bæredygtige dagsorden i Bygma.

Elnaz Ehsani har en bred erfaring inden for bæredygtighed, blandt andet som uddannet DGNB-auditor, ligesom hun har indgående kendskab til kravene til Svanemærket byggeri.

Elnaz Ehsani kommer senest fra en stilling som seniorbæredygtighedsspecialist i MT Højgaard. Her har hun rådgivet om bæredygtige løsninger på totalentrepriser inden for byggeriet, og har blandt andet stået for processtyring af en hel produktionslinje for at opnå Svanemærkning. Elnaz Ehsani repræsenterede desuden virksomheden i Green Building Councils materialeudvalg.

– Bygma ønsker at fremme udviklingen af det bæredygtige byggeri i Danmark. Ansættelsen af en Klima-og bæredygtighedschef er et vigtigt skridt i vores fortsatte bestræbelser på at være på forkant med kundernes behov for professionel og kvalificeret sparring på området, udtaler Bygma Gruppens Koncernchef Peter H. Christiansen.

Skal gå hånd i hånd med resultaterne

I Bygma kommer Elnaz Ehsani til at bistå forretningerne i kundedialogen i forhold til bæredygtighed og til at videreudvikle materialer til Bygmas interne bæredygtighedsuddannelse. Hun vil desuden få et tæt samarbejde med Bygmas leverandører omkring bæredygtige produkter.

– Bæredygtighed skal naturligvis gå hånd i hånd med forretningsresultaterne, siger Elnaz Ehsani.

– Men den primære opgave bliver at gøre både organisationen og kunderne trygge ved bæredygtighed, så vi får alle med. Et fortsat stigende antal bygherrer efterspørger sparring og dokumentation omkring bæredygtighed. Dialogen er vigtig, når Bygma fortsat vil skille sig ud som ’den grønne materialeleverandør’. Virksomheden har både power, teknologi og materialer, der understøtter denne dagsorden, som jeg ser meget frem til at være med til at eksekvere på, fortsætter hun.

Elnaz Ehsani bor i Lyngby sammen med sin mand Peter og parrets 3 døtre. Familien holder af at rejse og har senest rejst Europa rundt i autocamper. Elnaz, der oprindeligt kommer fra Iran, er desuden gæsteforelæser og censor på DTU.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078