23948sdkhjf

Peter Høgsted gav ny Coop-topchef en hilsen på vej ud ad døren

Peter Høgsted nåede syv år som topchef i dagligvarekoncernen Coop, inden han onsdag officielt blev skiftet ud med Kræn Østergaard Nielsen.

Læs også: Coop åbner ny onlinebutik

Og den nye Coop-topchef fik en sidste hilsen med på vejen fra Peter Høgsted.

- Jeg er både glad og stolt over, at du tager over, og at bestyrelsens valg faldt på en intern kandidat, som kender Coop indefra, skriver Peter Høgsted i et opslag på LinkedIn.

Den 40-årige Kræn Østergaard Nielsen har været en del af Coop siden 2014 – blandt andet som ejendomsdirektør og senest koncernfinansdirektør.

Nu skal han stå i spidsen for hele Coop-familien, og ifølge Peter Høgsted bliver der nu tid til at bygge en ny strategi for koncernen.

Læs også: Nu skal store butikker have opsynspersonale for at undgå coronakø

- Tid til nye tanker, nye relationer, ny fokusering og ny udvikling, skriver Peter Høgsted, der samtidig giver sin arvtager ét godt råd med på vejen.

- Hold dig ikke tilbage fra at give mig skylden for alt det, som ikke virker, skriver Peter Høgsted med et glimt i øjet.

Den nye Coop-topchef har allerede luftet nogle af sine tanker om, i hvilken retning han vil føre landets næststørste dagligvarekoncern.  Få overblikket her.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125