23948sdkhjf

Coop og TV 2 Play i fordelagtig aftale

For første gang nogensinde har TV 2 Play indgået et samarbejde med en detailhandelsvirksomhed. Der er tale om dagligvarekoncernen Coop, skriver branchemediet Mediawatch.

Læs også: "Rebelsk" købmand skosede Coops direktør – hvad tænker han om den nye?

Aftalen betyder, at Coop-kunder, som er medlem af fordelsklubben Coop Prime, får adgang til TV 2 Play. Rikke Buus Dahl, TV 2's chef for TV 2 Play BtB og Partnersales, vil ikke ind på konkrete udbytter af aftalen med Coop, men siger, at de to parter har indgået en fordelagtig aftale.

- Det er interessant at indgå et samarbejde med Coop, fordi de når ud til en stor del af Danmark gennem deres kundebase. På den måde håber vi, at kunne ramme nogle særlige kundegrupper, som vi har sværere ved at ramme selv, siger Rikke Buus Dahl til Mediawatch.

Skal overføre penge hver måned

Coop Prime gik i luften i slutningen af august og giver medlemmer, udover TV 2 Play, adgang til en række streamingtjenester, lydbøger og magasiner.

Som kunde er man forpligtet til at overføre mindst 1.000 kr. om måneden til en indkøbskonto, der så kan bruges i Coops kæder, som tæller Fakta, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Kvickly og Irma.

Vil man have adgang til de forskellige tjenester og tilbud, kræver det også, at man sætter visse beløb ind.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094