23948sdkhjf

Per Bank har sendt et brev til alle sine ansatte om sexisme

Sexisme og chikane er i disse uger blevet et af de helt store taleemner i Danmark og har fået flere af landets store virksomheder til at reagere.

Det gælder også dagligvarekoncernen Salling Group, hvor topchef Per Bank fredag sendte et brev ud til alle virksomhedens mange tusinde ansatte. Det skriver Århus Stiftstidende.

- I Salling Group tolererer vi ikke krænkende adfærd, og for mig personligt er det helt afgørende, at vi behandler hinanden med respekt og omtanke, skriver Per Bank blandt andet i det interne brev.

Han skriver samtidig, at de ansatte skal komme direkte til ham, hvis de oplever upassende opførsel fra en kollega eller en chef.

Salling Group kan ikke på nuværende tidspunkt sige, om ansatte har henvendt sig til Per Bank, siden brevet blev udsendt fredag. Og opfordringen til medarbejderne skal ikke ses som et signal om, at koncernen har store problemer med netop chikane og sexisme.

Ifølge pressechef Kasper Reggelsen handler det om at signalere klart og tydeligt, at alle har et ansvar for at passe på hinanden, og at det er okay at komme til chefen, hvis man oplever andet, siger han til Århus Stiftstidende.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109