23948sdkhjf

Jysk-familien sløjfede milliongæld: Nu står der 215.135 kr. på kontoen

For halvanden måned siden kom det frem, at Lars Larsen Group, der blandt andet står bag Jysk-kæden og er ejet af den afdøde købmands familie, havde opgivet ejerskabet af cashbackselskabet Eovendo, som over en årrække har tabt store millionbeløb.

Nu viser et nyt regnskab, at Lars Larsen Group solgte sin ejerandel på et tidspunkt, da Eovendo fortsat tabte penge. Eovendo kom ud af seneste regnskabsår med et minus på 13,3 mio. kr.

Dermed har firmaet, der belønner forbrugere for at sige deres mening om reklamer, på fire år haft et samlet underskud på over 60 mio. kr.

En dyr fornøjelse

Lars Larsen Group købte sig ind i Eovendo i 2012, men ejerskabet er nu afhændet til de to stiftere Martin Østergaard og Nicolas Ibenforth.

- I forbindelse med vores gennemgang af strategien for Lars Larsen Group har vi også kigget på Eovendo og vurderet, at virksomheden ikke passer ind i planerne for fremtiden, sagde adm. direktør i Lars Larsen Group, Jesper Lund, i forbindelse med frasalget.

Her kom det også frem, at Lars Larsen Group har reetableret egenkapitalen i Eovendo og slettet en gæld på 163 mio. kr. Egenkapitalen i Eovendo er nu på 215.125 kr., viser det nye regnskab.

- Efter vi fik muligheden for at overtage Eovendo, er organisationen blevet trimmet og omkostninger barberet ned, hvilket gør, at Eovendo giver overskud den dag i dag, skrev medejer Martin Østergaard i slutningen af september i en mail til Børsen.

Konceptet bag Eovendo går ud på, at brugerne selv bestemmer, hvilke reklamer de vil se, og samtidig får de penge for de reklamer, de ser. Man får penge efter antallet af vurderinger, som man laver af de reklamer, man ser.

Eovendo blev stiftet i 2008.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14