23948sdkhjf

Online-supermarked satser jysk

Osuma.dk gør det nu muligt for kunder at købe dagligvarer på nettet fra både Silkeborg og Viborg.
Det danske online-supermarked Osuma.dk åbner nu for salg af dagligvarer over nettet med levering i både Silkeborg og Viborg.

- Kunder, der vælger at handle via Osuma.dk, ønsker at spare tid, penge og benzin eller de har simpelthen behov for en hjælpende hånd til deres indkøb. Vi har store forventninger til opstarten i Silkeborg og Viborg, og vi er sikre på, at området er parat til konceptet. Det kan vi blandt andet se af den foreløbige modtagelse, som har været meget positiv, siger adm. direktør Jesper Elkjær i Osuma.dk.

Nemlig.com fortsat kun på Sjælland
Osuma.dk tager dermed hul på krigen om de jyske kunder, som endnu ikke er beriget med samme muligheder for dagligvarehandel over nettet som sjællænderne.

Danmarks måske mest kendte online-supermarked, Nemlig.com, udvidede i november kundekredsen fra København til også at gælde Hillerød og Køge efter en afstemning på firmaets Facebook-side.

- Og i takt med at vores områder bliver bæredygtige kigger vi på nye udvidelser. Jeg kan dog ikke sige noget om planer for de næste udvidelser, konstaterer marketingchef Jan Møller over for Food Supply.

Rabatter som i Brugsen
Tilbage i Jylland fremhæver Osuma.dk de mange fordele ved handel på nettet: firmaer tilbyder, at man kan bestille dagligvarer og få leveret lynhurtigt, selv når butikkerne er lukket. Eksempelvis kan man bestille helt frem til kl. 9 og få leveret samme eftermiddag kl. 12-16 eller om aftenen mellem kl. 16 og 19.

Leveringspriser starter ved 0 kr., og sortimentet omfatter både økologiske varer, grønt, friskbagt brød og fersk kød direkte fra slagteren.

Direktør Jesper Elkjær lover, at kunderne med Osuma.dk er garanteret en god serviceoplevelse:

- Eksempelvis kan man på Osuma.dk købe de lokale tilbud fra Super-Brugsen online og dermed opnå samme rabatter, som man ville kunne finde i den lokale Super-Brugsen – blot bragt til døren, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11