23948sdkhjf

Rekordoverskud i Coolshop: Det er for godt et resultat

Den nordjyske onlinekoncern Coolshop tjener penge som aldrig før og gør nu klar til at købe op i jagten på mere vækst. Det skriver Børsen.

Selskabet bag Coolshop, Entertainment Trading ApS, kom ud af seneste regnskabsår med det højeste overskud nogensinde – 26,7 mio. kr. Det er cirka 10 mio. kr. mere end året før.

- Det er for godt et resultat, fordi det viser, at vi har investeret for lidt. Vi bliver selvfølgelig målt på vores bundlinje, men det er ikke det, vi er drevet af. Vi skal hele tiden vokse, siger medejer Jacob Risgaard til Børsen.

Han vil have mere fart på investeringerne uden at sætte et konkret tal på, hvor meget Coolshop-ejerne skal ud og bruge for at sætte fut i væksten.

Jacob Risgaard ejer Coolshop sammen med brødrene Mark og Mike Nielsen. De har udvidet med både fysiske butikker i form af legetøjskæden Kids Coolshop samt en række investeringer, som Jacob Risgaard har foretaget i tv-programmet ’Løvens Hule’.

Men fordi avancerne er små, er det ifølge Jacob Risgaard nødvendigt at udvide forretningen og købe andele i andre firmaer, hvis koncernen fortsat skal vokse.

Entertainment Trading ApS oplyser ikke sin omsætning, men bruttofortjenesten i det skæve regnskabsår 2019/2020 blev fordoblet til lidt over 100 mio. kr., skriver Børsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11