23948sdkhjf

Tidligere Coop-direktør skifter til Salling Group

Jesper K. Andersen, der midt på året opsagde sin stilling som kædedirektør for SuperBrugsen, vil fra årsskiftet være at finde hos Coops konkurrent Salling Group. Det oplyser han på LinkedIn.

"Det er med stor glæde, at jeg nu kan offentliggøre, at jeg pr. 1. januar tiltræder som varehuschef hos Salling Group / Føtex," skriver han i et opslag med overskriften Nyt job. 

Det bliver altså fremover en hverdag med noget mere kundekontakt, end Jesper Andersen har været vant til de seneste små tre år som direktør for Coops ca. 230 SuperBrugsen-butikker.

"Jeg har mærket godt efter og besluttet, næste del af min rejse skal have fokus på medarbejdere og kunder. Rammen bliver Føtex i Helsingør, min barndomsby, hvor jeg i spidsen for et stærkt dedikeret leder- og medarbejderteam skal forsætte rejsen og videreudvikle kundemødet i varehuset. Det glæder jeg mig meget til!," fortsætter han opslaget.

I slutningen af maj sagde Jesper Andersen farvel til Coop, hvor han har arbejdet i over 30 år.

- Vi har netop leveret et af de bedste resultater i SuperBrugsens historie, og jeg nærmer mig nu de 50 år. Så hvis jeg skal prøve noget andet i mit arbejdsliv, er tiden den helt rigtige, sagde han dengang. 

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203